Camprodon impulsa una campanya per donar suport als emprenedors

Els ajuts poden arribar als 1.000 euros

Díptic de la iniciativa
Díptic de la iniciativa | Díptic de la iniciativa
Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 11:41h
Des del 2017, l’Ajuntament de Camprodon impulsa una línia de subvencions amb la finalitat d’incentivar l’activitat econòmica al municipi. Així, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, el consistori promou l’emprenedoria local amb el programa "Emprèn tot l’any a Camprodon", un projecte de subvencions públiques per ajudar econòmicament a totes aquelles persones que vulguin iniciar un projecte empresarial. El programa va adreçat a tothom, però especialment a aquells que, trobant-se en situació d’atur o anteriorment assalariats, vulguin iniciar aquest any 2019 una nova activitat econòmica o continuar-la.

La iniciativa té com a doble objectiu fomentar l’esperit d’emprenedoria entre els veïns de Camprodon i apostar decididament per la implantació de noves activitats industrials, comercials i de serveis al municipi. Es preveuen ajuts econòmics de fins a 1.000 euros per activitat.

Com demanar l’ajut?

Per beneficiar-se d’aquesta línia de subvencions, cal presentar tota la documentació que s’estableix a les bases de la convocatòria, que trobareu en aquest enllaç. Es pot fer la presentació de la sol·licitud a la seu electrònica de l’Ajuntament de Camprodon. També es pot realitzar físicament, així com resoldre dubtes i qüestions, en dos punts d’informació: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i la Seu de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, a Ripoll.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de desembre de 2019.