Els carters aixequen el teló del 16è Cicle d'Espectacles Infantils de Sant Joan

L’espectacle de la companyia El que ma queda de teatre es podrà veure el diumenge 17 de març, a les 17 hores.

La cia. El que ma queda de teatre
La cia. El que ma queda de teatre | Promocional
Redacció
13 de març del 2019
Actualitzat a la 13:22h
El Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses acollirà una nova edició del Cicle d’Espectacles Infantils, una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya. La iniciativa busca oferir espectacles teatrals familiars de qualitat de forma gratuïta.
 
Com en altres edicions, hi ha tres propostes que s’ofereixen durant els mesos de març i abril. El primer espectacle arriba de la mà de la companyia El que ma queda de teatre, es titula Puig i Fontanals, carters professionals, i explica la història de dos personatges que en plena era de la comunicació digital volen recuperar el costum d’enviar cartes. L’espectacle es farà el diumenge 17 de març, a les 17 hores.

Els altres dos espectacles són: La llegenda de Sant Jordi (diumenge 14 d’abril, a les 17 h) de la companyia Toniton, una versió absurda de la llegenda on el drac no mor, el cavaller no aconsegueix la seva fita, el rei és vidu i la princesa vol ser soltera; i Magicòmic, l’antiestrès (28 d’abril, 17 h) del tonenc Mag Pota, un espectacle de màgia que vol ser una teràpia contra el ritme que portem avui en dia i que promet fer-nos riure i desconnectar.