​Finalitzen les obres de millora del vestíbul de l'escola Joan Maragall de Ripoll

Els treballs han costat 28.000 euros

Imatge del projecte
Imatge del projecte | Ajuntament de Ripoll
Redacció
05 de març del 2019
Actualitzat a les 14:19h
L’Ajuntament de Ripoll continua amb la posada a punt dels centres educatius de la vila. En concret l’escola Joan Maragall estrenarà vestíbul principal la setmana vinent.

Aprofitant l’aturada de l’activitat lectiva de les Festes de Nadal, es va realitzar el gruix important de les obres de millora que han consistit en el “repicat” del sostre per descobrir la volta catalana, la preparació i execució del paviment continu i la reforma dels serveis (instal·lació elèctrica, calefacció i la protecció contra incendis).

En el transcurs de la visita a l’obra, el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Gumí, va destacar “la voluntat que té l’Ajuntament de seguir modernitzant els centres educatius per adaptar-los a les necessitats actuals”. Per la seva banda Montse Giménez, directora del centre, va afegir: “L’escola és antiga, l’any 2011 es van celebrar els 75 anys, i per tant és necessari fer tasques de manteniment cada any”.

Pel volum de l’obra i les tasques realitzades ha estat necessari allargar les obres unes setmanes més en les que s’ha acabat de polir i rebaixar el paviment, finalitzar les tasques de fusteria i fer els últims retocs a la pintura.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa DESMO i han sumat un cost de 28.627,50 euros.