Sant Joan de les Abadesses

ERC mostra la seva preocupació per la seguretat de Sant Joan

Els republicans es plantegen reforçar el cos de vigilància

per Redacció, 5 de març de 2019 a les 13:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ERC de Sant Joan de les Abadesses va mostrar en el ple del passat divendres, 1 de març, la seva preocupació per l’alarma existent, al llarg dels últims dies, per la presència d'individus al municipi que presumptament realitzen pràctiques indecents davant de menors d’edat. “Ens preocupa la seguretat per la presència d’aquests subjectes i creiem que l’Ajuntament ha de poder actuar per incrementar la seguretat del municipi. Potser ens haurem de plantejar reforçar el cos de vigilància. A l’hora, esperem que la campanya per atraure nous santjoanins no tingui com a resultat l’aparició de personatges amb aquests antecedents“, conclou la regidora Elisenda Guillaumes.

L’alcalde, Ramon Roqué, va confirmar que feia dos dies que coneixia les pràctiques d’aquests individus.


Davant d’aquesta afirmació, el portaveu d’ERC Sergi Albrich va apuntar: “Un cop més els demanem transparència en l’àmbit de la seguretat. Com a regidors hem de poder donar resposta a la població i no pot ser que ens assabentem d’aquestes situacions per missatges que ens arriben a partir de coneguts i no pel màxim responsable municipal. Els demanem informació al minut en tots els àmbits, però especialment en seguretat. La manca d’informació ja és una constant, primer en la venda de droga, després amb els robatoris esdevinguts als últims mesos i ara per la presència d’aquests individus indecents”.

 

Arxivat a:
Societat, ERC, seguretat
Participació