​El Festival Clownia avança els primers artistes de la sisena edició

Green Valley, Tremenda Jauría, Mafalda, Balkan Paradise Orchestra i Judit Neddermann actuaran al certamen, que es farà entre el 27 i el 30 de juny a Sant Joan de les Abadesses

Balkan Paradise Orchestra, en una foto promocional
Balkan Paradise Orchestra, en una foto promocional | Festival Clownia
Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:48h
L'exitosa fórmula d'arrel reggae dels barcelonins Green Valley, la música urbana i combativa de les madrilenyes Tremenda Jauría i dels valencians Mafalda, la festa de carrer de les Balkan Paradise Orchestra i la cançó de la cantautora de Vilassar de Mar Judit Neddermann. Aquest són els primers noms de la programació del Festival Clownia, que ha avançat l’organització.

La sisena edició del festival, que impulsa Txarango, tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses el cap de setmana del 27, 28, 29 i 30 de juny. El cartell complet i les activitats paral·leles es donaran a conèixer en roda de premsa el 6 de març.

Les entrades ja estan a la venda al web del certamen. Tenint en compte les entrades venudes, es preveu que es tornaran a exhaurir aviat, com ha passat en les cinc edicions del festival.

Com en anys anteriors, el Clownia reunirà la millor actualitat musical dels Països Catalans i unes propostes internacionals de luxe. A més, el circ i les activitats relacionades amb la consciència a l’Espai Consciència seguiran marcant la identitat del festival, amb activitats per a totes les edats.
 

Clownia 2018. Foto: Bernat Almirall / Arnau Jaumira