Ripoll

​La piscina de Ripoll es modernitza

El sistema de prevenció d’ofegaments entrarà en funcionament aquest divendres

per Redacció, 14 de febrer de 2019 a les 13:45 |
La piscina de Ripoll millora la seguretat | Ajuntament de Ripoll
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous, 14 de febrer, a partir de les 16 hores es tancarà la piscina per acabar d’implementar el sistema de prevenció d’ofegaments, que permet aplicar la tecnologia allà on l’ull humà no pot arribar. El sistema, que ja està tot instal·lat, només necessita els últims retocs per entrar en ple funcionament a partir del mateix divendres.

Aquests dies també s’està implantant definitivament el sistema d’accés automatitzat a la piscina. Els socis rebran el nou carnet quan facin ús de la instal·lació (per qualsevol dubte sobre aquest tema es poden adreçar a les mateixes oficines de la instal·lació).


Tenint en compte les molèsties que hagin pogut ocasionar els tancaments realitzats a l’equipament el passat més de desembre i aquest primer període d’any, es farà un descompte en el rebut de soci del proper rebut trimestral. Segons la tarifa vigent de cada període (2018-2019) es descomptarà la part proporcional dels nou dies de tancament del 2018 i dels set dies de tancament del 2019.
 

 

Participació