Ribes de Freser tanca la campanya comercial i turística d'hivern

La iniciativa ha permès reeditar la guia "què fer a Ribers?"

Redacció
07 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:19h

Un dels plafons arreglat. Foto: Ajuntament de Ribes de Freser


Ribes de Freser ha tancat a finals de gener la campanya comercial i turística, la qual s’havia iniciat a finals de la tardor passada. La iniciativa ha consistit en la reedició de la guia comercial què fer a Ribes?, adaptant-la al nou disseny corporatiu de la marca turística Vall de Ribes. Se n’han fet un total de 10.000 impressions en quatre idiomes.

Part d’aquests fulletons s’entregaran en uns displays personalitzats pels negocis locals a fi de donar visibilitat del nou material promocional.

Paral·lelament, s’han actualitzat els tres plafons comercials i turístics municipals que es troben a la via pública, concretament, a l’aparcament de l’estació Ribes Vila i de l’oficina de turisme, i en el passeig Guimerà.

I finalment, es va realitzar una campanya de publicitat a la ràdio Cadena SER (amb 80 falques a la Cadena Dial, 40 principals i M80 dirigides a la Catalunya Central) per tal de donar a conèixer el comerç local de Ribes.

Aquestes accions es varen dur a terme bona part mitjançant una subvenció de la Diputació de Girona de 4.000 euros, l’Ajuntament de Ribes de Freser i la col·laboració de la Unió Botiguers Ribes.