​La UE Campdevànol commemora el seu centenari

Durant el 2019 hi ha previstos actes diversos

Derbi de futbol entre el Campdevànol i el Ripoll
Derbi de futbol entre el Campdevànol i el Ripoll | Xevi Pujol
Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:36h
La Unió Esportiva Campdevànol serà sense cap dubte una de les entitats protagonistes del 2019 El motiu és el seu centenari, ja que va ser fundada el 1919. Per aquest motiu al llarg de l’any s’organitzaran diverses activitats, que aniran a càrrec d’una comissió creada expressament per commemorar l'efemèride.

Pel que fa a les activitats previstes, en destaca un llibre i una exposició sobre el centenari de l’entitat, on l’objectiu serà fer un recorregut al llarg de la història del club, endinsant-nos tant en els inicis com en l’actualitat. En la mateixa línia també està previst fer un documental on s’hi narrarà la visió del club a través de la mirada de diferents personatges que han estat importants i rellevants a la història de l’entitat. Una altra proposta a què es dóna molta rellevància serà la de fer una diada de germanor del soci que podria durar un cap de setmana.

Com no podía ser d’altra manera també es faran partits de futbol a totes les categories del club, des de l’escola de futbol, passant pel primer equip i també els veterans. També s’ha avançat que s’estan negociant enfrontaments amb clubs com el FC Barcelona, RCD Espanyol i l’UE Olot. Per últim, la celebració del centenari de la UE Campdevànol també servirà per fer homenatges a persones que han treballat pel club i que mereixen que se’ls reconegui la seva tasca, i també es presentarà una samarreta d’època nova, amb què s’està treballant, d’edició limitada i commemorativa.

Cal apuntar que des d’aquest mes de gener s’ha obert l’Oficina del Centenari, que vol ser un punt de referència perquè tota la gent de Campdevànol, siguin o no socis de la UE Campdevànol puguin acostar-s’hi i explicar anècdotes, portar fotos per a l’arxiu fotogràfic que s’està creant, i com a punt de recollida d’objectes per a l’exposició.

Aquesta oficina es troba a sala polivalent del centre cívic, espai cedit per l’Ajuntament. L’horari d’obertura al públic és de tots els dissabtes dels mesos de gener, febrer i març d’11 a 13 h.