procés català

Nan Orriols presenta el seu nou llibre a Sant Joan de les Abadesses

Escrit en cooperació amb Esther Pujadas, l'acte de presentació és aquest dijous 10 de gener a les 6 de la tarda al Bar Centre

per Redacció, 9 de gener de 2019 a les 08:59 |

Les il·lustracions de l'obra són de Bruna Orriols .


L'escriptor i pintor Nan Orriols presenta aquest dijous, 10 de gener, a Sant Joan de les Abadesses el seu nou llibre Robots, tòtils i cacanòries, que dedica de forma destacada als exiliats i presos polítics catalans. Aquesta vegada en cooperació amb Esther Pujadas, l'autor osonenec ha recollit en un volum diversos dels seus articles publicats en mitjans informatius en els darrers temps.


La presentació a Sant Joan és a les 6 de la tarda al Bar Centre, a càrrec dels autors i de Josep Santanach. Una part de les vendes del llibre, dissenyat per Jordi Canelles i imprès per Maideu, anirà a parar als presos i als exiliats.

Joan Orriols explica a l'inici del volum que "amb l'Esther Pujadas havíem pensat de fer un recull de les curiositats lingüístiques que publica al Diari de Man­lleu juntament amb els Serpents que jo escric per a aquest ma­teix setmanari que dirigeix en Josep M. Costa. Vam quedar que en parlaríem. En Ramon Cotrina, assessor permanent, ho va veu­re bé i vam decidir publicar els articles conjuntament en un llibre".

 

Participació