Ribes de Freser

VÍDEO Es presenta l'associació «Fem Vall de Ribes» per dinamitzar el territori

L'associació compta amb 14 socis fundacionals i en la presentació gairebé van assistir-hi un centenar de persones

per Redacció , Ribes de Freser, 19 de desembre de 2018 a les 13:14 |
A l'acte de fundació de ''Fem Vall de Ribes'' hi van assistir gairebé un centenar de persones | Fem Vall de Ribes
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquest passat dissabte es va presentar en societat l'associació ''Fem Vall de Ribes'', una entitat que pretén esdevenir un ens cívic obert per fomentar el diàleg i la participació ciutadana entre persones, entitats públiques i privades dels diversos municipis i nuclis de població de la Vall de Ribes. Aquesta associació neix amb la vocació de repensar l'entorn de la vall per tal d'evitar la decadència socioeconòmica i el despoblament. ''Fem Vall de Ribes compta amb 14 socis fundacionals i a l'acte de presentació hi van participar 95 persones de diferents procedències i poblacions. 


En l'acte de dissabte, un dels vocals de l'entitat, Joaquim Roqué, va fer una introducció de les tasques que pretenen dur a terme. Tot seguit, el president de l'entitat, Miquel Nieto, va presentar una sèrie de dades socioeconòmiques de la vall. A continuació, Santi López, va fer una conferència sobre la transformació social de territoris i com fer governança amb la participació ciutadana. ''Fem Vall de Ribes'' va presentar també un full de ruta de les activitats que es faran a la vall i de quina manera es vehicularan. La propera activitat serà fer una taula rodona sobre ''Viure a la Vall de Ribes''. 
 

Un dels moments de l'acte de fundació de ''Fem Vall de Ribes'' Foto: Fem Vall de RIbes

 

Participació