La piscina de Ripoll tanca durant una setmana per garantir que hi hagi aigua calenta

L'actuació provisional de reparació que es va fer durant la setmana passada no va tenir èxit

La piscina de Ripoll estarà tancada una setmana
La piscina de Ripoll estarà tancada una setmana | ACN
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat el 23 de novembre a les 9:04h
A partir d'aquest dijous, la piscina de Ripoll estarà tancada durant una setmana per tal que es pugui fer la reparació definitiva del sistema que subministra l'aigua calenta sanitària de l'equipament -l'aigua de les dutxes-. Cal recordar que, en el darrer ple de l'Ajuntament de Ripoll, la regidora de Fem Ripoll-CP, Anna Belén Avilés, va explicar que el seu fill, de només 3 anys, s'havia queixat de què l'aigua de les dutxes sortia freda. Llavors, el regidor d'Hisenda, Josep Maria Creixans (PDeCAT-DC), va admetre el problema i va relatar que esperaven solucionar-ho en menys de dues setmanes.

L'actuació provisional duta a terme la setmana passada no va tenir l'èxit desitjat pel consistori. La reparació sí que va permetre als usuaris poder dutxar-se amb aigua calenta. Això sí, el sistema no escalfava prou els acumuladors d'aigua, els quals han d'arribar mínimament a una temperatura de 60 graus. Aquest fet podia suposar un risc de contaminació de l'aigua que hauria pogut derivar en afectacions pels usuaris de la piscina.

Davant d'aquesta situació i amb la voluntat de garantir el benestar dels usuaris i, seguint els consells del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona, l'Ajuntament ha decidit tancar la piscina i reparar de forma definitiva la problemàtica. Està previst que els treballs durin una setmana i, quan estiguin acabats, el consistori informarà de la seva reobertura a través de les xarxes socials.