L'empresa Matrix de Ripoll, partícip de 3 premis guanyats pel nou envàs del fàrmac Voltaren

L'empresa ripollesa fabrica els 4 motlles que componen les peces d'aquest tancament tan innovador

Matrix ha dissenyat i fabricat els 4 motlles de les peces d'aquest envàs
Matrix ha dissenyat i fabricat els 4 motlles de les peces d'aquest envàs | Matrix
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:50h
L'envàs del conegut fàrmac Voltaren, dels laboratoris Glaxosmithkline GSK, ha obtingut èxits i reconeixements des del seu llançament l'any 2017 gràcies a l'innovador aplicador no mess, donant-li una utilitat que no té un tancament tradicional. Concretament, aquest any 2018 ha obtingut tres guardons molt prestigiosos com són el Pharmapack Award 2018, el Tube of the Year 2018 of European Tube Manufactures Association i el Dow Packaging Award 2018.

Un dels responsables principals d'aquests èxits és l'empresa ripollesa Matrix S.A, que dissenya i fabrica motlles d'injecció de precisió. Matrix ha estat la responsable de fabricar els 4 motlles que componen les 4 peces que formen aquest tancament tan innovador: el tancament superior (head outer), la base aplicadora per al massatge (massage head lower), el cos de l'aplicador (applicator body) de color taronja i el tap translúcid. Per a cada peça es va dissenyar i fabricar un motlle de prototip provat i qualificat en el departament de proves de Matrix.

Amb 4 injectors propis que posen a prova tots els motlles dissenyats a Matrix i l'informe dimensional de la peça resultant que es fa amb avançats equips de CMM al departament de qualitat, el client va donar el vist-i-plau per la fabricació de 4 motlles complets. Cadascun d'aquests motlles compta amb 8 cavitats i algunes de les solucions emprades són el servomotor per al unscrewing o les corredisses (slides).
 

L'envàs del fàrmac Voltaren ha rebut tres premis diferents aquest any Foto: Matrix