trànsit

Trànsit instal·larà un radar de tram a la C-17 entre Aiguafreda i Tagamanent

És un dels trams amb més concentració d'accidents

per Redacció, 8 de novembre de 2018 a les 06:33 |
El Servei Català de Trànsit instal·larà dos nous radar de tram a la C-17, en aquest cas entre Aiguafreda i Tagamanent, per control·lar la circulació dels dos sentits. Segons avança El 9 Nou, encara no hi ha data concreta perquè entrin en funcionament però ja se sap que es controlarà un tram de 2,7 quilòmetres entre les instal·lacions de Leiro i un punt del nord de l'enllaç amb Aiguafreda i Sant Martí de Centelles. Un tram on la velocitat màxima és de 80 quilòmetres per hora. 

Es tracta d'un punt habitual d'accidents, sobretot els dies que plou o hi ha mal temps. El setembre del 2016, una jove va perdre-hi la vida per l'impacte d'una pedra que va caure de la muntanya. Tot i això, molts dels sinistres que s'hi produeixen són per culpa de l'excés de velocitat. Tagamanent ja havia demanat la instal·lació d'un radar per reduir la velocitat i millorar la seguretat.


A més, s'instal·larà un nou radar fix al quilòmetre 33,3, a l'alçada dels túnels de Figaró en sentit sud que fotografiarà els vehicles que circulin direcció Barcelona.

 

Participació