Una avaria provoca que l'aigua de les dutxes de la piscina de Ripoll surti freda

El problema estarà solucionat en 10-15 dies i tindrà un cost de més de 14.000 euros

Les dutxes de la piscina de Ripoll tardaran entre 10 i 15 dies a tenir aigua calenta
Les dutxes de la piscina de Ripoll tardaran entre 10 i 15 dies a tenir aigua calenta | ACN
Isaac Muntadas
02 de novembre del 2018
Actualitzat el 03 de novembre a les 6:20h
Dutxar-se amb aigua freda és bo per estimular la circulació sanguínia i per refrescar-se; sobretot, als mesos d'estiu, però a les portes de l'hivern climatològic no ve massa de gust. I més, després de sortir de fer esport. A la piscina municipal de Ripoll, en els últims dies és impossible dutxar-se amb aigua calenta, ja que per una avaria només surt freda. La regidora de Fem Ripoll-CP, Anna Belén Avilés, va denunciar-ho al ple municipal després de què el seu fill, de només tres anys, es queixés en arribar a casa d'aquesta circumstància.

El regidor d'Hisenda, Josep Maria Creixans (PDeCAT-DC), va admetre que, efectivament, hi ha un problema amb l'aigua de les dutxes i que ja s'havia detectat en ocasions anteriors. Precisament, en la junta de govern local del passat dilluns, l'equip de govern ja va aprovar la despesa per arreglar el problema i l'empresa que ho solucionarà, va dur el pressupost. En total, la factura ascendirà a una mica més de 14.000 euros més IVA i està previst que l'avaria estigui solucionada en els propers 10-15 dies. ''Suposem que això passa per l'increment d'un nou vas, que fa que l'aigua calenta s'acabi abans o doni problemes'', va argumentar. Perquè torni a sortir aigua calenta, també es van demanar unes peces específiques per adaptar-se al nou sistema, les quals estan previstes que arribin a principis de la setmana que ve.
 

Josep Maria Creixans va explicar que l'actuació costarà 14.000 euros Foto: Isaac Muntadas


Millores als vestidors del camp de futbol

A banda d'aquestes millores per aconseguir que hi hagi aigua calenta a les dutxes dels vestidors de la piscina municipal, el regidor d'ERC, Roger Bosch va demanar sobre uns altres vestidors, els del camp de futbol. Enguany, als pressupostos municipals del consistori ripollès hi havia una partida de 150.000 euros destinada a la millora d'aquest equipament. El regidor d'Obres, Jordi Gumí, va relatar que aquest projecte estava acabat de sortir del ''forn'' per part dels serveis tècnics i que esperaven començar-lo aquest 2018. ''Hi posarem la primera pedra enguany'', va remarcar l'alcalde Jordi Munell. Cal recordar que aquests vestidors els utilitzen una gran quantitat d'equips del poble com són el CF Ripoll, l'Atlètic Ripoll, l'Escola de Futbol del Ripollès o el Ripollès Rugby Club.
 

L'actuació dels vestidors del camp de futbol costaran uns 150.000 euros Foto: Twitter CF Ripoll