L'Hospital de Campdevànol rep el premi TOP 20 de Gestió Hospitalària Global

L’Hospital Comarcal del Ripollès també ha estat reconegut en la categoria d’Àrea de la Dona

L'Hospital de Campdevànol, guardonat amb el TOP 20 de Gestió Hospitalària Global
L'Hospital de Campdevànol, guardonat amb el TOP 20 de Gestió Hospitalària Global | ElRipollès.info
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:50h
L'Hospital Comarcal del Ripollès de Campdevànol ha estat premiat amb el TOP 20 de Gestió Hospitalària Global dins del marc de la 19a edició dels premis que organitza l'empresa de serveis d'informació sanitària IASIST. A més, el centre hospitalari també ha rebut un reconeixement en la categoria d'Àrea de la Dona. Tal com ha destacat el doctor Joan Grané, director gerent de l'ens, ''aquests premis són la millor manera de reconèixer la qualitat de l'assistència que ofereix l'Hospital de Campdevànol''. Per altra banda, Grané també ha volgut posar en valor la tasca que fan tots els treballadors del centre en el seu dia a dia, dels quals ha dit que són ''autèntics mereixedors'' del TOP 20.

Els premis TOP 20 els atorga l'IASIST -empresa que forma part d'IQVIA-, que recull els resultats que avaluen els centres en base a una sèrie d'indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica i que reconeix la tasca dels hospitals participants amb millors resultats. Aquest any hi han participat de manera voluntària i gratuïta 140 hospitals de 15 comunitats d'autònomes de l'Estat espanyol.

Sobre l'hospital de Campdevànol

L'Hospital de Campdevànol és el centre hospitalari comarcal del Ripollès i dóna servei a una població de referència de més de 26.000 persones. L'entitat va ser fundada l'any 1920 i des d'aleshores vetlla per les necessitats de salut dels habitants de la comarca, amb l'objectiu d'aconseguir resultats d'excel·lència en els àmbits de la salut i la dependència.

Des de l'any 1983, l'Hospital de Campdevànol va passar a formar part del sistema sanitari català com a hospital comarcal, oferint serveis concertats amb el CatSalut. En l'actualitat, l'hospital està acreditat com a centre d'atenció hospitalària aguda i com a centre d'atenció sociosanitària. A banda de l'hospital, la institució gestiona els Centres d'Assistència Primària (CAP) de Campdevànol i Ribes de Freser, i els consultoris locals de Campelles, Gombrèn, Pardines, Planoles, Queralbs i Toses.