Deu coses que pots fer aquest cap de setmana per descobrir el patrimoni català

El Ripollès s'afegeix del 12 al 14 d'octubre a les Jornades Europees de Patrimoni

Muntatge amb imatges d'algunes de les propostes
Muntatge amb imatges d'algunes de les propostes
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:49h
Cada tardor se celebren al conjunt del continent les Jornades Europees de Patrimoni. A Catalunya, enguany s'han organitzat del 12 al 14 d'octubre, aprofitant el cap de setmana llarg del Pilar. Desenes de municipis s'afegeixen a l'esdeveniment i NacióDigital selecciona deu activitats per fer per descobrir el patrimoni català.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Entre les activitats programades hi ha visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions... A banda de les deu propostes de NacióDigital, pots consultar totes les activitats a l'agenda en línia de les Jornades Europees de Patrimoni. Hi trobareu algunes propostes al Ripollès, com una visita al monestir de Ripoll, una conferència sobre el patrimoni industrial de la Vall de Camprodon o la més agosarada a Setcases, on els participants han de resoldre un robatori.