Ripoll

El pas a nivell del passeig Ragull de Ripoll, tancat cinc dies per millorar-ne el ferm

Les obres duraran del 15 al 19 d'octubre, segons la informació d'ADIF

per Redacció, Ripoll | 10 d'octubre de 2018 a les 11:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les obres de millora del ferm al voltant del pas a nivell del passeig Ragull de Ripoll duraran cinc dies Foto: Adrià Costa


El pas a nivell de l'inici del passeig Ragull de Ripoll estarà tancat del proper dilluns dia 15 d'octubre fins al divendres dia 19 d'octubre -ambdós inclosos-, segons ha informat ADIF. El tram tancat -d'entre 150 i 200 metres- anirà des de la plaça Gran fins a la gasolinera que hi ha situada a davant del passeig. El pas pel raval de Barcelona també romandrà tancat a tots els vehicles a excepció dels veïns de la zona.


El motiu del tancament d'aquest pas a nivell és que cal substituir la pavimentació d'aquella zona, ja que es troba en molt mal estat. Aquest canvi suposarà una millora substancial tan pels usuaris com per a la circulació ferroviària. Per tant, durant aquests cinc dies, els vianants i els vehicles no podran travessar aquest pas en cap dels dos sentits de la marxa. Els vianants podran utilitzar, com fins ara, el pas subterrani i, a més, s'habilitarà un pas per als vianants amb mobilitat reduïda i cotxets.

El pas alternatiu pels vehicles serà pel carrer Progrés i la ronda Castelladrall o bé per la variant de la C-17 i la carretera de Ribes de Freser.

 

Participació