La Fundació MAP torna amb un sac de medalles dels Special Olympics

La delegació del MAP va portar 33 esportistes als jocs celebrats a Andorra La Vella i a La Seu d'Urgell del 4 al 7 d'octubre

33 esportistes de la Fundació MAP van participar als Special Olympics
33 esportistes de la Fundació MAP van participar als Special Olympics | Fundació MAP
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:36h
Diuen que guanyar una medalla als Jocs Olímpics és el màxim honor a què pot optar un esportista a nivell professional al llarg de la seva vida. És igual de quin color sigui; tot i que evidentment, les d'or són les més preuades. Per les persones que tenen algun tipus de discapacitat, els Special Olympics són l'equivalent als Jocs Olímpics, però la il·lusió per aconseguir el triomf i el mèrit, sense cap mena de dubte, és molt més gran. Enguany, els jocs Special Olympics Catalunya s'han celebrat aquest passat cap de setmana -del 4 al 7 d'octubre-, a Andorra La Vella i La Seu d'Urgell, i la delegació de la Fundació MAP de Ripoll n'ha estat una dels seus protagonistes.

El MAP hi ha aportat 33 esportistes dels més de 1.500 que hi han pres part -de 13 països diferents-. Els esportistes de la Fundació MAP han tornat amb un sac de medalles i amb una motxilla plena de bones experiències. L'equip ripollès ha competit en tres disciplines diferents i, en totes elles, ha brillat amb llum pròpia. En futbol sala, el MAP Blanc s'ha penjat la medalla d'or en la seva categoria; mentre que el MAP Negre s'ha endut la medalla de plata en una altra categoria. Pel què fa a la petanca, les tres tripletes participants han aconseguit un metall. El MAP Balandrau, la d'or; el MAP Canigó, la de bronze; i el MAP Taga s'ha quedat a les portes del podi amb un quart lloc.

Pel què fa a la natació, els tres atletes del MAP han aconseguit una medalla d'or, una de plata i quatre medalles de participació. Aquest dilluns, tots els guardonats han ensenyat les medalles als seus companys i han coincidit a destacar el ''bon ambient i les amistats'' que havien fet durant aquests quatre dies d'esports i valors.
 

La Fundació MAP s'ha endut medalles en futbol sala, petanca i natació Foto: Isaac Muntadas