El rocòdrom de Ripoll serà més gran i més tècnic

L'equipament passarà de tenir 27 metres quadrats a 113 amb una altura de 4,70 metres i el cost de l'actuació serà de 22.863,04 euros

El rocòdrom de Ripoll serà més gran i més tècnic
El rocòdrom de Ripoll serà més gran i més tècnic | Ajuntament de Ripoll
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:46h
El rocòdrom de Ripoll, ubicat a les instal·lacions esportives municipals de la vila a la zona de la piscina, estarà tancat fins a mitjans d'octubre per fer-hi reformes i millorar la instal·lació. El rocòdrom actual està situat a la pista annexa al pavelló esportiu i passarà de tenir 27 metres quadrats escalables a 113 metres quadrats amb una altura de fins a 4,70 metres. Aquesta intervenció costarà un total de 22.863,04 euros, finançats en un 41,32% per un fons FEDER, el 50% del Pla de Foment Territorial de turisme i la resta (8,68%) els aporta l'Ajuntament de Ripoll. Les obres han estat adjudicades pel Consell Comarcal del Ripollès a l'empresa la Bloquera.

L'actuació permetrà augmentar les funcions i possibilitats de l'equipament, permetent l'escalada esportiva, l'entrenament, la docència i la iniciació. La demanda per part dels aficionats a l'escala de tenir un rocòdrom més gran i més tècnic es veurà satisfeta en poc més d'un parell de setmanes. Aquestes noves instal·lacions també permetran potenciar el turisme esportiu i millorar els equipaments vinculats al Centre de Tecnificació Esportiva, per tal d'ampliar les especialitats que s'ofereixen. Com que aquest rocòdrom es tracta d'una instal·lació coberta (indoor), es pot utilitzar en qualsevol època de l'any independentment de la climatologia.

L'ampliació i millora del rocòdrom s'ha inclòs en les actuacions del projecte ''Pla per a la Promoció del Turisme Natura al Ripollès, l'Experiència dels Pirineus més Autèntics'' (PO Feder de Catalunya 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6) i en el ''Pla per a la Promoció del Turisme de Natura al Ripollès, l'Experiència dels Pirineus més Autèntics'' (Pla de Foment Territorial del turisme (PFTT-2016), entenent el valor afegit que comporta un equipament d'aquestes característiques al nostre territori.