Ple de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona aprofitarà l'ampliació de les Vies Verdes per a soterrar fibra òptica

La mesura beneficiarà Campdevànol, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

per Xavier Borràs, Girona | 18 de setembre de 2018 a les 14:40 |
S'obrirà una rasa a les vies verdes que permeti el soterrament del cable de fibra òptica | @diputaciogirona
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple de la Diputació de Girona va aprovar definitivament, en la sessió del dia 20 de març de 2018, el projecte conjunt d’ampliació de la xarxa de Vies Verdes a les comarques de Girona entre el Pirineu de Girona i la Costa Brava.

Per la seva banda, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya ha proposat al Consorci de les Vies Verdes de Girona i al Servei d’Enginyeria de la Diputació de Girona el projecte titulat “Annex de telecomunicacions” el qual és complementari del que s’ha esmentat anteriorment ja que té l’objectiu d’utilitzar les obres d’’ampliació de la xarxa de Vies Verdes per perforar una rasa que permeti el soterrament del cable de fibra òptica per comunicar els municipis atesos pel projecte conjunt d’ampliació de la xarxa de vies verdes.


En el Ple que se celebra avui a la Diputació de Girona ha aprovat inicialment el projecte complementari amb un pressupost d'1.104.037,13 euros. L'acord afectarà els ajuntaments de Banyoles, Campdevànol, Cornellà del Terri, Esponellà, Fontcoberta, la Vall de Bianya, Palol de Revardit, Porqueres, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis i Serinyà

 

Participació