Una fuita de gas obliga a desviar el trànsit de la N-260 davant del pavelló de Campdevànol

Els fets han passat al voltant de les 9 del matí, quan els operaris de l'obra del pavelló han interceptat un tub de gas de 90 mil·límetres

La fuita s'ha produït perquè els operaris han interceptat un tub d'uns 90 mil·límetres
La fuita s'ha produït perquè els operaris han interceptat un tub d'uns 90 mil·límetres | Twitter Ajuntament de Campdevànol
Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:40h
Una fuita de gas aquest matí ha obligat a desviar el trànsit de la N-260 davant del pavelló de Campdevànol. Així ho han explicat l'alcalde del municipi, Joan Manso, i l'Ajuntament a través de les xarxes socials. Els fets han passat cap a les 9 del matí, quan uns operaris de l'empresa constructora del nou pavelló municipal, Infraestructures Trade, ha interceptat un tub de gas de 90 mil·límetres que transcórrer paral·lel a la N-260. Amb el forat que han fet els operaris, haurien tocat el tub i s'hauria produït la fuita.

Aquest fet ha obligat a activar el pla Local PROCICAT i dos cotxes patrulla dels Mossos d'Esquadra han tallat el trànsit de la N-260 en ambdós sentits de la marxa, desviant els vehicles pel carrer Palou i per l'entrada que hi ha just abans d'arribar al complex esportiu. A més, per precaució també s'ha procedit a desallotjar l'obra fins que se solucionés la problemàtica. Després de gairebé una hora amb el trànsit desviat, els operaris de l'Ajuntament i de Gas Natural han pogut substituir el tub. Per sort, no s'han hagut de lamentar ni danys personals ni materials -exceptuant el tub- i les obres s'han reprès sense més incidències.

L'alcalde ha agraït la ''rapidesa'' amb què han actuat les diverses parts implicades per resoldre la problemàtica, les quals han ''garantit la seguretat en tot moment''. Manso també ha alertat que, durant les properes hores, a la zona es poden produir olors de gas vinculades a la fuita. Tot i així, ha assegurat que no hi ha cap risc per la salut. De totes maneres, el batlle campdevanolenc ha recomanat a les persones que puguin tenir algun tipus de sensibilitat química que evitin aquest indret durant el matí.