Ripoll

Ripoll protagonista dels «Rols de Parella» de TV3 amb Joan Dausà i els Amics de les Arts

Dausa i Joan Enric Barceló han estat els convidats del programa de Llucià Ferrer, que s'ha fet a davant i al claustre del Monestir de Ripoll

per Redacció, Ripoll, 27 de juliol de 2018 a les 12:44 |
Joan Dausa, Joan Enric Barceló i Llucià Ferrer en el programa ''Rols de Parella'' de Ripoll | CCMA
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ripoll s'ha convertit aquest dijous al vespre en l'escenari del programa ''Rols de Parella'' de Televisió de Catalunya. El programa d'entreteniment d'estiu de TV3, conduït per Llucià Ferrer, ha comptat amb dos convidats relacionats amb el món de la música i la cultura, Joan Dausa i Joan Enric Barceló dels Amics de les Arts. El programa permet descobrir els moments i les situacions que els dos personatges han compartit al llarg de la seva vida i conèixer la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El programa ha començat a davant del Monestir de Santa Maria de Ripoll amb un petit qüestionari en què cadascun dels dos músics havia de respondre tres preguntes relacionades amb l'altre convidat. Qui guanyava havia de cuinar el dinar en el 'food truck' de ''Rols de Parella'' juntament amb el xef Carles Tejedor amb el monestir de fons. Dausà ha estat el vencedor i ha elaborat un plat de carn de la zona com si es tractés d'una barbacoa amb un acompanyament de verduretes per acontentar a Barceló. Precisament, el cantant dels Amics de les Arts ha passejat amb Ferrer pels voltants del riu Ter i de la plaça de la Lira mentre estaven cuinant el menjar. Tot seguit, Barceló ha entrat al claustre del monestir per dirigir-se cap a una taula parada per l'ocasió. El cantant ha menjat un aperitiu mentre esperava que el tiberi fos a taula

Un cop han acabat de cuinar, Dausà, Ferrer i Tejedor han acompanyat Barceló en l'àpat. Allà s'ha iniciat una conversa molt interessant en què s'han conegut alguna de les interioritats dels personatges i s'ha pogut descobrir quin ha estat el rol de parella dels convidats.

 
 

 

Participació