Enquesta

Enquesta: Esteu d'acord amb la prohibició d'anar en bicicleta pel carrer Sant Pere de Ripoll?

per NacióRipollès , Redacció, 21 de juliol de 2018 a les 10:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, l'Ajuntament de Ripoll ha anunciat a través de les xarxes socials que, a partir d'ara, queda prohibit anar en bicicleta pel carrer Sant Pere, al centre de la vila. La mesura l'han pres perquè darrerament s'han detectat algunes conductes incíviques de ciutadans que van a tota velocitat pel carrer com si anessin per una ''pista de competició''. A més, aquesta darrera setmana s'ha produït algun ensurt gros com l'atropellament d'algun vianant.

La mesura no ha acabat d'agradar a la majoria de vilatans de Ripoll i han contestat a l'Ajuntament dient-li que només sap prohibir en comptes d'educar als ciclistes incívics, que el centre de Ripoll s'està ''morint'' o que s'haurien de dedicar a vigilar altres actituds incíviques (acumulació d'escombraries, virgueries amb els cotxes, etc). Des de l'Ajuntament, creuen que aquesta mesura és necessària per evitar nous accidents i demanen als ciclistes que quan passin per aquest carrer -l'únic del centre en què estarà prohibit anar en bicicleta- ho facin a peu i amb la bicicleta al costat. Tot i així, el consistori també ha volgut deixar clar que els nens petits si que podran continuar anant en bicicleta pel carrer i que vigilaran més als adults. 


 

 

Participació