SORTEIG de 8 abonaments pel Festival Nits de cinema oriental de Vic

La quinzena edició se celebra del 17 al 22 de juliol i la programació inclou una trentena de films

Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat el 11 de juliol a les 14:51h

El Festival Nits de cinema oriental torna a Vic del 17 al 22 de juliol. La programació de la 15a edició inclou una trentena films produïts a la Xina, al Japó, Hong Kong, Tailàndia, Cambodja, Taiwan i a l'Índia. De les 21 pel·lícules que s'estrenaran a les pantalles de Vic, dues són estrena mundial, tretze internacionals i sis estatals. Paral·lelament hi ha una trentena d'activitats més com els concerts, tallers, exposicions o xerrades.

NacióDigital i Festival Nits de Cinema Oriental sortegen 8 abonaments Nitòman que donen accés a totes les sessions de pagament del certamen i estan valorats en 40 euros cadascun.El termini per participar al sorteig es tancarà el 12 de juliol, a les 12 del migdia.

Per participar al sorteig cal omplir el següent formulari:
 



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran un dels vuit abonaments Nitòman pel Festival Nits de cinema oriental: donen accés a totes les sessions de pagament del certamen i estan valorats en 40 euros cadascun

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 12 de juliol a les 12.00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.