Maria del Mar Bonet obrirà el teló del Festival de Música de la Vall de Camprodon

La jove cantant Judit Nedderman serà un altre dels atractius d'un festival que començarà el 29 de juliol i s'acabarà el 19 d'agost

Juncà, Cambras, Rossell i Palau a la presentació de la 19a edició del FMVC a Sant Pau de Segúries
Juncà, Cambras, Rossell i Palau a la presentació de la 19a edició del FMVC a Sant Pau de Segúries | FMVC
Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:15h
El principal reclam de la 19a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon serà la presència de la cantautora mallorquina, Maria del Mar Bonet, que inaugurarà el certamen d'enguany a Camprodon el proper dia 29 de juliol. Així ho van detallar els organitzadors en la presentació del FMVC, que va tenir llocs aquest dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Pau de Segúries. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sant Pau de Segúries, Dolors Cambras; el president de la Mancomunitat de Camprodon i regidor d'aquest municipi, Xavi Juncà; l'alcalde de Llanars, Amadeu Rosell, i el director artístic del FMVC, Jordi Palau.

Un any més, el Festival de Música de la Vall de Camprodon continuarà apostant per concerts de gran qualitat artística en espais reduïts, en els quals el públic pugui gaudir de ben a prop de les propostes que s'acosten a cinc municipis d'aquesta zona (Camprodon, Sant Pau de Segúries, Molló, Llanars i Vilallonga de Ter).

Maria del Mar Bonet, Judit Nedderman, Tastet de Gospel...

Sens dubte, el cartell d'enguany és d'un nivell musical molt alt i, com s'ha dit anteriorment, la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet serà l'encarregada d'obrir el FMVC el proper dia 29 de juliol. Maria del Mar Bonet actuarà a Camprodon, en formació de duo juntament amb el guitarrista Borja Penalba, en un concert intimista en què la cantant mallorquina desgranarà el repertori més conegut de la seva llarga trajectòria sobre els escenaris. Cal recordar que Maria del Mar Bonet està immersa en la celebració dels seus més de cinquanta anys de carrera musical i els ciutadans de la vall podran escoltar-la al Casal Camprodoní (19h).
 

Maria del Mar Bonet, en concert


El cor Tastet de Gospel seran els següents en actuar el proper dia 4 d'agost a la sala El Molí de Sant Pau de Segúries (19h). Gospelbreathe és el títol d'aquest concert amb una posada en escena on cor, músics, solistes i ballarines se situaran arran de públic. La jove cantant Judit Nedderman prendrà el relleu el proper dia 11 d'agost amb un concert a la sala de Ball de Molló (19h). Judit Nedderman presentarà ''Nua'', el tercer disc de la seva carrera en què explora el pas cap a una etapa adulta, mirant i integrant la infància, i no defugint-la. La proposta de la cantant de Vilassar de Mar és plena de creativitat i sensibilitat.

Kepa Junkera, que torna al FMVC de la mà del grup Ripollès Tururut Bonaigua, serà els proper en actuar el dia 12 d'agost a la plaça de l'Om de Llanars. El concert serà una nova proposta de fusió entre la força de Kepa Junkera i la frescor de Tururut Bonaigua. Vilallonga de Ter tancarà el FMVC amb un concert de Les Violines a la Sala Cooperativa (19h), amb una actuació que reivindica el violí com a instrument cabdal de la música tradicional.

Les entrades pel FMVC es poden comprar en línia des de la pàgina web del festival fmvc.cat, així com presencialment a l'oficina de Turisme de Camprodon i als ajuntaments de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter.
 

Judit Nedderman presentarà el seu tercer disc ''Nua'' a Molló Foto: Promocional