Sadurní i Fidrina guanyen la marató i Llonch i Fíguls la mitja a la Setdellonga

La desena edició d'aquesta popular cursa no competitiva aplega més de 150 atletes a l'entorn de les muntanyes dels set nuclis de Vilallonga de Ter

Marc Sadurní va guanyar la marató del Setdellonga aquest diumenge.
Marc Sadurní va guanyar la marató del Setdellonga aquest diumenge. | Josep Maria Montaner.
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:54h
Aquest diumenge s'ha celebrat a Vilallonga de Ter la desena edició de la Setdellonga, la popular cursa no competitiva al voltant dels set nuclis de població de Vilallonga de Ter, al Ripollès, en què s'enllaça i es fa conèixer els set nuclis del municipi ripollès –Abella, la Roca, Tregurà, el Catllar, Llebró, Vallvigil i Vilallonga de Ter– amb dues curses: una marató i una mitja marató.

Mireia Gispert va fer segona a la marató, passats quaranta-un minuts de la guanyadora, Grosu Fidrina. Foto: Josep Maria Montaner.

La marató, que va ser seguida per 50 corredors i corredores, la va guanyar en categoria masculina, Marc Sadurní, amb un temps de 04:16:56 h, seguit de Joan Marc Vanmaelsacke (04:34:00 h) i Juanmi Melero (04:41:28 h); mentre que entre les dones la guanyadora va ser Grosu Fidrina, amb un crono de 05:33:41 h, seguida, quaranta-un minuts després, per Mireia Gispert i, tercera, ja molt lluny en el temps, Anna Buxó, amb 07:12:17 h.

Albert Llonch i Josep Rovira en plena mitja marató del Setdellonga, en què van fer primer i segon. Foto: Josep Maria Montaner.

La mitja marató, que va comptar amb la participació de 114 atletes, se la va endur, entre els homes, Albert Llonch, amb un temps a meta de 01:51:07 h, seguit de petja només per vint segons de Josep Rovira, i només tres minuts després, de Jordi Gamito (01:54:19 h).

Elena Fíguls va guanyar la mitja marató de la Setdellonga. Foto: Josep Maria Montaner.

Entre les dones de la mitja la guanyadora va ser Elena Fíguls, amb un temps de 02:28:08 h, que va seguir a dos minuts i quaranta-sis segons Maria Aguilar i, tercera, Marta Mora, amb un crono final de 02:31:48 h.

Vegeu tots els resultats en aquest vincle.

Més de 150 atletes van córrer aquest diumenge la Xa Setdellonga pel Ripollès. Foto: Josep Maria Montaner.