Vilallonga de Ter fa la Setdellonga amb la marató i la mitja marató

La cursa enllaça i fa conèixer els set nuclis del municipi ripollès: Abella, la Roca, Tregurà, el Catllar, Llebró, Vallvigil i Vilallonga de Ter

Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:05h

Setdellonga Foto: Arnau Urgell


La desena edició de Setdellonga se celebrarà aquest pròxim diumenge 1 de juliol. És una prova no competitiva –organitzada pel Grup de Muntanya Vall de Camprodon–, que té com a objectiu conèixer l’entorn del municipi de Vilallonga de Ter (Ripollès) i és oberta a tothom, per bé que cal estar degudament preparat per fer-la, sigui en la modalitat de marató o de mitja marató.

La sisena edició de la Setdellonga va recuperar l'objectiu d'enllaçar i promocionar els set nuclis del municipi: Abella, la Roca, Tregurà, el Catllar, Llebró, Vallvigil i Vilallonga de Ter.

La marató, de 42 km i 2.400 m de desnivell positiu, i la mitja marató de 22 km i 900 m de desnivell positiu, soritran a les set del matí de davant l'Ajuntament de la població ripollesa, on es lliuraran els dorsals i el xip per al cronometratge.

L’arribada serà, no més enllà de les cinc de la tarda, a la Zona Esportiva Municipal on es donarà el dinar i un obsequi per a tots els participants. En cas de pluja o mal temps, l’arribada es faria a la Sala de la Cooperativa de Vilallonga de Ter.

Durant la marató hi haurà fins a 7 avituallaments i 7 controls, i 4 per a la mitja marató.

El dissabte dia 30 de juny a les 19 h es farà el briefing a la Sala de la Cooperativa de Vilallonga de Ter, on també us podreu inscriure, per bé que igualment ho podeu fer en línia en aquesta pàgina web.

En cas d’emergència el dia de la cursa, podeu trucar a l’Ajuntament el 679 577 992.
 

Cartell de la X Setdellonga, que se celebrarà aquest pròxim diumenge. Foto: GMVC.