Ripoll

Acaben les obres de rehabilitació dels dos ascensors que connecten el centre de Ripoll amb el barri de Sant Pere

El cost de l'obra ha estat d'uns 82.300 euros

per Redacció , Ripoll, 19 de juny de 2018 a les 10:10 |
Les obres dels dos ascensors que connecten el barri de Sant Pere amb el centre de Ripoll s'han acabat aquest dilluns | Ajuntament de Ripoll
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de sis mesos d’obres, aquest dilluns ha finalitzat la reforma integral que s’ha dut a terme en els dos ascensors que connecten el centre de Ripoll amb el barri de Sant Pere. La rehabilitació dels dos ascensors s’ha fet en dues fases per tal de no deixar sense servei tot el tram. El mes de gener es va fer el primer tram que connecta el raval de Sant Pere amb el barri de Sant Pere i avui s’ha donat per finalitzat el tram que uneix el carrer Pirineu amb el Raval de Sant Pere.

Val a dir, que aquesta reforma era una necessitat molt demanada per la població local, ja que aquests ascensors compleixen una funció molt beneficiosa i, per a algunes persones, completament necessària. Els elevadors permeten superar un desnivell important que d'altra manera els seria difícil de sortejar, donat que els principals usuaris són persones grans o amb mobilitat reduïda. El cost total de l’obra ha estat d’uns 82.300€ i l’empresa adjudicatària ha estat Orona. El projecte i la direcció d’obra ha anat a càrrec del personal tècnic de l’Ajuntament de Ripoll.


Des de l’Ajuntament també s'ha volgut fer una crida al respecte dels ascensors, al mobiliari públic i urbà del municipi per així reduir les despeses extraordinàries que suposen les destrosses i les actituds incíviques d'uns pocs i, que repercuteixen en tota la població.  

 

Participació