La Xarxa posa en marxa una plataforma de continguts locals audiovisuals

XALA! oferirà castells en “streaming”

per Redacció , 18 de juny de 2018 a les 15:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Xarxa Audiovisual Local (la xarxa) ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a onternet i amb la millor qualitat.

A partir d'aquest diumenge i en HD es podrà gaudir de tota la temporada castellera en aquesta nova plataforma. Des de la plaça del Blat de Valls, a les 13h, els subscriptors al XALA! podran gaudir de la primera actuació televisada de castells. Els protagonistes: la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.


A XALA! es podran trobar continguts d'entreteniment de qualitat (documentals, sèries...), accessibles sota demanda i en directe a través del lloc web xala.cat i de les aplicacions per a dispositius Apple i Android, així com de l'aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió.

El servei es pot provar gratuïtament durant 14 dies.

 

Com activar la subscripció?
 

 

Participació