El director general de Turisme, Octavi Bono, visita Camprodon

Durant la trobada s’ha parlat sobre el present i el futur del turisme camprodoní, així com d'altres matèries vinculades a la promoció de la Vall

Foto de família entre representants de l'Ajuntament de Camprodon i el director general de Turisme, Octavi Bono
Foto de família entre representants de l'Ajuntament de Camprodon i el director general de Turisme, Octavi Bono | Ajuntament de Camprodon
Redacció
25 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:21h
El passat dimecres, l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, va rebre el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, qui va visitar la vila. La trobada, que també va comptar amb la presència del Regidor de Promoció Econòmica, Xavier Juncà, i el de Governació, Xavier Rigat, va servir per abordar temes com els projectes de la vila de Camprodon vinculats al Pla de Foment del Turisme, així com el projecte de Destinació de Turisme Família o el projecte de Pobles amb Encant.

De la mateixa manera, també es va parlar amb el Director General de Turisme sobre les perspectives del present i el futur del territori camprodoní, així com de les polítiques que s’estan duent a terme per posar en valor la Vall de Camprodon com a destinació turística i de com es podria incrementar encara més l’atractiu de la zona.

Una jornada productiva

Durant l’estada d’Octavi Bono a la vila també es va visitar l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon, l’Espai Cal Marquès, la Zona Muralles, els Jardins Can Vincke i Pont Nou, la Via Verda, el Passeig Maristany o la zona comercial, entre altres espais del municipi. Al migdia, el Director General de Turisme es va reunir amb representants del sector hoteler, de lleure, de restauració, d’oci i dels càmpings de la zona. En aquesta taula rodona, els representants del sector privat van poder posar de manifest les seves inquietuds, problemàtiques i iniciatives. D’altra banda, també es van tractar assumptes com la promoció, ajudes, reinversió de la taxa turística, la coordinació d’accions de promoció, el control dels habitatges d’ús turístic i altres matèries d’interès. En definitiva, va ser una cita fructífera on es van posar en comú propostes i iniciatives que tindran un impacte positiu en la promoció turística i econòmica de la Vall.

Xavier Sala, alcalde de Camprodon, va definir la visita com a “necessària” i la va emmarcar en “l’emergència creixent de Camprodon i tota la Vall com a destinació turística de qualitat i prestigi”, un creixement que, segons Sala, “cal acompanyar i potenciar des de les institucions”.
 

Un moment de la reunió d'aquest dimecres Foto: Ajuntament de Camprodon