Hospital de Campdevànol

Dolors Costa és la nova presidenta del Patronat de l'Hospital de Campdevànol

La regidora de l'Ajuntament de Campdevànol serà la primera dona que ocupi el càrrec en els gairebé 100 anys d'història de l'entitat en substitució de Jaume Vilarrasa

per Redacció , Campdevànol, 18 de maig de 2018 a les 13:54 |
La regidora de l'Ajuntament de Campdevànol serà la primera dona en presidir el Patronat de l'Hospital de Campdevànol en gairebé 100 anys d'història de l'entitat | Isaac Muntadas
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dolors Costa ha estat la persona escollida per ser la nova presidenta del Patronat de l’Hospital de Campdevànol, l’òrgan de govern d’aquesta institució. Costa, que fins ara era vicepresidenta del Patronat, agafa el relleu a Jaume Vilarrasa, qui ha estat al capdavant d’aquest òrgan des de l'any 2007. El nomenament de la nova presidenta va tenir lloc el passat dimecres 16 de maig i serà per a un mandat de 4 anys que pot ser renovat fins a un període màxim de 12 anys. És la primera vegada en els gairebé 100 anys d’història de l’Entitat que una dona ocuparà la presidència.
 
La designació de Dolors Costa, que actualment és la primera tinent d’alcalde i regidora de Barris, Serveis Generals, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Campdevànol, no és l’únic canvi al Patronat, ja que hi ha hagut altres incorporacions i l’òrgan ha quedat conformat, també, per Ramon Vilardell, com a vicepresident; Marta Coll i Teresa Cuy, com a patrones; Immaculada Constans, com a patrona nata; Ramon Llibre i Eudald Maideu, com a patrons; Joan Manso i Mn. Melitó Tubau, com a patrons nats, i Josep Maria Bosch, com a secretari. Així doncs, el nou Patronat aposta per la modernitat i ha conformat un òrgan de govern paritari en gènere, per donar resposta a una demanda social justa i igualitària entre gèneres.

 
La nova presidenta ha volgut destacar la tasca desenvolupada per l’Hospital amb Jaume Vilarrasa al capdavant del Patronat. Així mateix, ha considerat que és un honor ocupar el càrrec de presidenta i ha afirmat que agafa el relleu amb intenció de treballar per mantenir l’excel·lència en l’atenció sanitària i social a la comarca del Ripollès.

 

Participació