Munell, a la comissió d'investigació dels atemptats: «Esperem aprendre perquè no pugui repetir-se mai més»

L'alcalde de Ripoll presideix la comissió constituïda aquest dimecres pel Parlament de Catalunya

El diputat de JxCat i alcalde de Ripoll, Josep Munell, a la comissió d'investigació sobre els atemptats de l'agost.
El diputat de JxCat i alcalde de Ripoll, Josep Munell, a la comissió d'investigació sobre els atemptats de l'agost. | ACN
Redacció
25 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:26h
Aquest dimecres el Parlament de Catalunya ha constituït la comissió d'investigació dels atemptats de Barcelona i Cambrils del passat estiu. El grup està presidit per l'alcalde de Ripoll i diputat de JxCat Jordi Munell que durant la seva intervenció ha dit: "esperem que sigui una comissió que ens permeti aprendre d'aquest fenomen que vam patir a l'estiu i perquè no pugui repetir-se mai més a casa nostra".

Impulsada per Junts per Catalunya, ERC i la CUP, un dels objectius que busquen és intentar aclarir quin vincle tenia l'imam de Ripoll Abdelbaki Es Satty amb el CNI. De fet, aquesta és una comissió que va ser bloquejada per PP, Cs i el PSOE al Congrés dels Diputats.

Comuns i PSC van donar suport a la creació d'aquesta comissió, però ja van advertir que no se'n fes un ús partidista. Ciutadans i populars, per la seva banda, es van abstenir i van acusar l'independentisme de voler atiar el conflicte.