Experimenta Espot! Descobreix tot el que et pot oferir el poble pallarès

T'expliquem en què consisteixen els paquets turístics per descobrir la neu, la natura i l'oferta turística d'Espot

Espot Esquí, un paradís per als esquiadors
Espot Esquí, un paradís per als esquiadors | FGC
Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 8:42h
Qui ha anat al Pallars Sobirà coincidirà en que aquest territori té un encant especial. Espot, poble situat a la vall del riu Escrita, i aïllat per la seva situació geogràfica, és una destinació on la tradició i la gran varietat cultural, natural i gastronòmica salta a la vista i enamora a qui el visita.

A tan sols 2 km de l'estació d’Espot Esquí i situat en les proximitats de l’únic parc nacional de Catalunya, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Espot ofereix un munt d’activitats per a tot tipus de persones com són les excursions al parc nacional en 4x4, les sortides amb raquetes de neu o esquiar.
 

El poble pallarès d'Espot. Foto: FGC


Així mateix, els allotjaments d’Espot presenten les millors valoracions entre els allotjaments situats al Pirineu.

Experimenta Espot es presenta com l’opció perfecta pels interessats en gaudir al màxim d’uns dies d’oci i tranquil·litat a les muntanyes pallareses. Aquesta, és una iniciativa conjunta impulsada per l’associació d’hotelers d’Espot així com diverses empreses de lleure, entre les quals es troba FGC, per donar a conèixer al públic diversos plans de cap de setmana al poble de la Vall d’Àneu que combinen allotjament i activitats segons interès.
 

Els allotjaments d'Espot completen una oferta molt diversa. Foto: FGC


El primer paquet ofereix l’opció d’estada en un dels vuit allotjaments col·laboradors en el règim escollit, un forfet d’un dia d’esquí i un altre de mig dia a l’estació d’Espot Esquí, amb més de 50 anys d’història, i una excursió en 4x4 al Parc Nacional d’Aigüestortes, un indret  que no es pot deixar de visitar.

La segona opció, inclou també allotjament, un forfet d’un dia d’esquí i una excursió d’un dia amb raquetes de neu al Parc nacional d’Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici, amb material tècnic, guia i trasllats inclosos.
 

Les raquetes de ne, una bona manera de descobrir el Parc nacional d'Aigüestortes. Foto: FGC


Una gran oportunitat per tastar els deliciosos plats típics de muntanya, passejar per els bonics boscos de pi negre, captivar-se per l’art romànic d’un poble amb més de mil anys d’història, visitant l’església de Santa Llogaia, el pont romànic de l’Escrita o la torre dels Moros, o fer unes baixades per les precioses pistes de l’estació d’Espot. Necessites més raons?.
 
Experimenteu Espot aquest hivern!
 

El Parc nacional d'Aigüestortes i l'estany de Sant Maurici. Foto: FGC