1 de 10
Ripoll

Les empreses associades a la UIER tindran descomptes de fins al 20% en serveis oferts per Vodafone

Vodafone tindrà el seu propi estand a la carpa de la UIER i ajudarà a posar Wi-Fi gratuïta per tota la plaça Sant Eudald a la Fira de les 40 Hores

La signatura de l'acord entre la UIER i Vodafone en què les empreses associades a la institució ripollesa es podran beneficiar de descomptes de fins al 20% | Isaac Muntadas
per Isaac Muntadas, Ripoll | 14 de març de 2018 a les 00:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unió Intersectorial d'Empresaris del Ripollès (UIER) i Vodafone han signat aquest dimarts a la tarda un acord de col·laboració perquè les empreses que estiguin associades a aquesta institució ripollesa puguin tenir fins a un 20% de descompte en alguns dels serveis que ofereix la companyia telefònica. El secretari general de la UIER, Josep Pascal, ha apuntat que el principal objectiu que persegueix aquest acord és el d'abaratir costos a les empreses associades per afavorir que venguin més. En concret, aquest conveni permetrà als empresaris reduir els costos en tarifes de telefonia, seguretat o digitalització.

El president de la UIER, Eudald Castells, ha volgut subratllar els dos principals avantatges que suposa la signatura d'aquest acord. En primer lloc i com ja ha apuntat Pascal, el conveni servirà perquè els associats a la institució es beneficiïn de descomptes. ''Els costos sempre són molt importants per les empreses'', ha remarcat. Tot i així, per Castells l'acord té un punt més motivador i engrescador com és aconseguir el repte d'obrir un camí per facilitar la digitalització de les empreses. Pel president de la UIER és clau que les Pimes afrontin aquest desafiament el més aviat possible per no ''quedar-se endarrere'' en comparació a les zones de l'àrea urbana de Barcelona. ''La voluntat de Vodafone és vendre aquests serveis, però les empreses els han de fer servir perquè realment siguin útils'', ha apuntat.


Per la seva part, el responsable de zona de Pimes de Vodafone, Àlex Fernández, ha exposat que l'empresa de telecomunicacions té la intenció de ser un ''catalitzador'' per millorar la connectivitat de les empreses de la comarca. Fernández coneix la magnitud del repte, ja que en una zona rural com el Ripollès moltes vegades és ''complicat'' aconseguir connexions d'alta capacitat amb les empreses. El representant de Vodafone també ha explicat que volen ajudar a implantar la digitalització a la comarca, que ''és imprescindible perquè les empreses del Ripollès tinguin futur i siguin competitives arreu del món.
 

El president de la UIER, Eudald Castells, ha explicat quines són les avantatges d'aquest acord Foto: Isaac Muntadas


Vodafone, a la fira de les 40 Hores

Vodafone serà un dels 12 estands que es podrà trobar a la carpa de la UIER, a la plaça de Sant Eudald, durant aquest cap de setmana a la Fira de les 40 Hores. A més, Vodafone i la UIER muntaran una àrea de Wi-Fi gratuïta que abastarà tota la plaça perquè la gent que estigui prenent un cafè a la terrassa dels bars o passegi per aquest espai pugui accedir a Internet sense gastar ni un euro i pugui descarregar-se arxius o veure vídeos amb més fluïdesa. Precisament, aquest sistema de Wi-Fi gratuïta es traslladarà al recinte de la UIER perquè els alumnes de la institució o els treballadors també en puguin gaudir.

 

El responsable de zona de les Pimes, Àlex Fernández, s'ha compromès a què Vodafone ajudarà a les empreses a què s'iniciïn en la digitalització Foto: Isaac Muntadas

 

Participació