VÍDEO La neu deixa una curiosa estampa al cremallera de la Vall de Núria

Al Ripollès, una desena d'escoles i instituts no han pogut obrir i, com a conseqüència, un total de 904 alumnes han quedat afectats

Un vehicle cobert de neu aquest matí a Bóixols.
Un vehicle cobert de neu aquest matí a Bóixols. | Éric Hernández
Redacció
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:23h
El temporal de neu que afecta des d'aquest diumenge a Catalunya ha obligat a tancar diverses escoles i a cancel·lar rutes escolars, amb afectació a 3.028 alumnes, segons ha indicat el Departament d'Ensenyament.

Al Ripollès, una desena d'escoles i instituts no han pogut obrir i, com a conseqüència, un total de 904 alumnes han quedat afectats. En aquesta comarca el transport de secundària s’ha suspès excepte el de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Sant Pau de Segúries i Campdevànol. En total, el consell comarcal del Ripollès ha suspès 16 de les 23 expedicions de transport escolar.

Entre les centenars d'imatges que ha deixat la nevada, una de curiosa ha estat la que ha penjat l'usuari de Twitter i treballador a la Vall de Núria, @edudanes. En els dos vídeos que ha penjat a la xarxa social mostra com de plens de neu estaven els rails mentre pujava el cremallera.