On és Puigdemont? La Guàrdia Civil revisa els maleters entre Ribes i Campdevànol

La policia espanyola fa dies que vigila l'entorn de les fronteres per si el president a l'exili torna pel ple d'investidura

Control de la Guàrdia Civil al Ripollès
Control de la Guàrdia Civil al Ripollès | Cedida
Redacció
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:12h
Carles Puigdemont s'ha convertit en una autèntica obsessió per a la policia espanyola. I és que en entorns polítics i mediàtics espanyols la possible presència del president a l'exili a la investidura d'aquest dimarts provoca gran preocupació.

El ministre Zoido va assegurar fa dies que la policia espanyola treballava per “evitar que entrés dins d'un maleter”. Des d'aleshores els controls s'han multiplicat a l'entorn de les fronteres. A Ripoll, per exemple, la Guàrdia Civil en va fer un fa pocs dies a l'entrada sud de la població.

Aquest dilluns l'institut armat hi ha tornat, en aquest cas a la N-260 entre Ribes de Freser i Campdevànol. Han aprofitat un punt de la carretera –entre el restaurant la Corba i el pont de la Cabreta- on la via actual conviu amb un traçat antic per obligar a passar-hi tots els cotxes. Allà, han revisat els maleters un per un per evitar que algú hi portés Puigdemont procedent de Bèlgica.

De moment, no hi ha constància que hagin trobat el president a l'exili en cap vehicle al Ripollès.
 

Control de la Guàrdia Civil al Ripollès. Foto: NacióDigital