Operaris de Foment treuen llaços grocs i estelades dels passos de vianants a Sant Joan

Els fets s'han produït aquest dijous al matí a la carretera de Camprodon, davant de la plaça Clavé

Diversos operaris de Carreteres de l'Estat retirant llaços grocs aquest matí a Sant Joan de les Abadesses
Diversos operaris de Carreteres de l'Estat retirant llaços grocs aquest matí a Sant Joan de les Abadesses | Miquel Vidal
Isaac Muntadas
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:42h
Els atacs contra qualsevol símbol que faci olor a independentisme es repeteixen dia rere dia arreu de Catalunya. L'últim episodi d'aquesta creuada contra el sobiranisme català s'ha viscut aquest dijous al matí a Sant Joan Abadesses quan diversos operaris de Foment de Carreteres de l'Estat han retirat els llaços grocs que hi havia penjats a la barana paral·lela a la carretera de Camprodon, just al davant de la plaça Clavé. A més, els treballadors de Carreteres de l'Estat també han netejat les estelades pintades amb guix dels passos de vianants.

Entre d'altres persones, el regidor d'ERC del municipi, Sergi Albrich, ho ha denunciat a través de les xarxes socials dient que aquests operaris fan la feina ''bruta'' que pertocaria a altres persones i ha proclamat que ''res aturarà les ànsies de democràcia i llibertat d'un poble''. També hi ha hagut diversos usuaris de les xarxes socials que han tirat d'ironia per parlar d'aquesta acció. ''Almenys van vestits de groc'', ha apuntat un d'ells. Mentre que una altra persona ha qüestionat si es podien retirar els llaços grocs que estan penjats en una barana suposadament de titularitat municipal.