Soler i Palau també se'n va a Madrid

L'empresa ripollesa trasllada la seva seu social de la Diagonal de Barcelona al municipi madrileny de Pinto

Isaac Muntadas
09 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:35h

La factoria de l'empresa Soler & Palau, a Ripoll


La llista d'empreses que han traslladat la seva seu social fora de Catalunya per la situació política del país afecta ara una de les empreses ripolleses històriques. Fa uns dies s'hi va sumar Soler & Palau Ventilation Group SL, una empresa fundada a Ripoll l'any 1951. Ara els dirigents de l'empresa han decidit traslladar la seva seu social de l'Avinguda Diagonal de Barcelona al carrer d'Alcotanes de Pinto, a Madrid.

S&P és una empresa que durant els seus gairebé 70 anys d'existència s'ha dedicat al disseny i a la producció de ventiladors, convertint-se en un líder mundial en aquest sector, i ha desenvolupat un catàleg amb una gamma de productes amb més de 10.000 referències. Actualment, Soler i Palau dóna feina a unes 3.600 persones arreu del món i factura més de 500 milions d'euros anuals

L'empresa ripollesa disposa de diverses factories, filials comercials i distribuïdores als cinc continents. Per exemple, actualment S&P té tres factories a Catalunya (Ripoll, Sils i Torelló) així com una a Madrid); tres a Europa (França, Anglaterra i Noruega) i diverses arreu del món com a Mèxic, Brasil, Estats Units, Xina (Shangai i Guangzhou), Singapur, Tailàndia, Malàisia i l'Índia. En total, més de 90 països d'arreu del món disposen dels serveis i l'atenció d'aquesta empresa.