Ripoll desplega un llaç groc gegant per solidaritzar-se amb els presos polítics

Unes 250 persones s'han concentrat a la plaça del Monestir en el marc de l'acte 'Omplim Ripoll' impulsat pel CDR de Ripoll

Unes 250 persones han desplegat un llaç groc gegant en solidaritat amb els presos a la plaça del Monestir
Unes 250 persones han desplegat un llaç groc gegant en solidaritat amb els presos a la plaça del Monestir | CDR Ripoll
Isaac Muntadas
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:29h
Els catalans que no han pogut desplaçar-se a Brussel·les per assistir a la històrica manifestació -la policia belga l'ha xifrat en 45.000 persones- organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural també s'han volgut deixar sentir i mostrar el seu escalf cap als presos polítics, el president Puigdemont i els consellers a l'exili. Aquest és el cas de Ripoll, que ha fet un acte alternatiu impulsat pel Comitè de Defensa de la República de la vila que portava per títol 'Omplim Ripoll' amb la participació d'unes 250 persones. L'acte ha començat a 2/4 de 12, sincronitzat totalment amb la marxa de Bèlgica. Els participants han fet una caminada de la plaça de Sant Eudald fins a la plaça del Monestir.
 

Els participants de l'acte s'han concentrat a la plaça de Sant Eudald per començar la caminada Foto: CDR Ripoll


Un cop han arribat al punt de destí, els participants han desplegat un llaç grog gegant en solidaritat amb les persones represaliades per l'Estat espanyol. El CDR també ha organitzat un vermut popular amb la finalitat de fer una caixa de resistència per seguir gaudint d'autonomia i autosuficiència alhora de fer activitats i accions, i afrontar possibles ''futures sancions'' provinents d'Espanya. A la mateixa plaça del Monestir també s'hi ha muntat un espai infantil.
 

El llaç groc gegant vist des de dalt del Monestir de Ripoll Foto: CDR Ripoll