Troben mort l'home de 91 anys que va desaparèixer dilluns a Ribes de Freser

Bombers, Mossos i voluntaris han participat en les tasques de recerca

Redacció
25 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:00h

Dispositiu de recerca a Ribes de Freser Foto: NacióDigital


Els equips de rescat han trobat mort l'home de 91 anys desaparegut dilluns passat a Ribes de Freser. En les tasques de recerca hi han participat Bombers, Mossos i voluntaris, que han estat buscant l'home durant tota la setmana sense èxit. 

Finalment un grup de voluntaris acompanyats per un bomber han localitzat, aquest dissabte cap a tres quarts d’una del migdia, un cos sense vida que ha estat identificat visualment com la persona que es buscava. Es trobava a una torrentera seca del camí de la Bruguera, al costat d’una zona urbanitzada.

Durant els dies de recerca, l'alcalde de Ribes, Marc Prat, va explicar que l'home acostumava a sortir a passejar cada dia pel poble. "Amb 91 anys, no creiem que hagi pogut anar gaire lluny", afegia, i desitjava poder-lo trobar sa i estalvi.

En la recerca d'aquest dissabte hi han estat treballant 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de Protecció Civil, així com una seixantena de familiars i voluntaris que s’han sumat a la recerca de forma intensiva.