Troben el cos sense vida d'un excursionista a Setcases

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes, tot i que tot apunta que ha estat una mort accidental

Redacció
11 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:34h
Agents dels Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat han localitzat aquesta matinada de dissabte el cos sense vida d’un excursionista a la zona del Gra de Fajol a Setcases. El divendres a les 9 de la nit, els Bombers van rebre l’avís de la desaparició d’un home, veí de Ripollet i de 43 anys, que havia anat a fer una ruta a la cresta del Gra de Fajol i no havia tornat.

Es va activar una recerca del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat amb 4 dotacions, 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com també es van activar Bombers Francesos per si l’home havia anat a la banda francesa. Finalment els GRAE han localitzat el cos de l’home.
 
Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esbrinar les causes, malgrat que, segons les primeres valoracions, tot apunta que ha estat una mort accidental. En aquests moments, amb efectius de la Unitat d’Intervenció en Muntanya, estan duent a terme els tràmits judicials per realitzar l’aixecament del cos.