L'escola Doctor Robert de Camprodon podrà seguir desenvolupant el Pla Entorn

Se signa un conveni amb una aportació de 4.000 euros entre l'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa |El projecte fomenta la cohesió social en el marc de l'escola inclusiva

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Camprodon i la Caixa
Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Camprodon i la Caixa | Aj. Camprodon
Redacció
20 d'octubre del 2017
L'Obra Social La Caixa i l'Ajuntament de Camprodon van signar un conveni aquest dimecres 18 d'octubre perquè l'escola Doctor Robert pugui continuar desenvolupant el Pla Entorn. Aquest projecte treballa amb l'objectiu d'assolir la igualtat d'oportunitats i l'èxit educatiu i social de tots els alumnes del centre a través del foment de la cohesió social en el marc d'una escola inclusiva, per evitar d'aquesta manera la marginació i exclusió.

La fixació del conveni fixa una aportació econòmica per a aquest any de 4.000 euros. L'acte de signatura va anar a càrrec del director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola; la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, Montse Benítez; l'alcalde de Camprodon Xavier Sala; i la regidora d'Educació i Benestar Social de l'Ajuntament de Camprodon, Núria Mas.

Carles Juanola va indicar que des de la Fundació Bancària la Caixa es treballa per aconseguir "afavorir el desenvolupament de les competències dels nens i adolescents que permetin millorar els seus processos d'integració social, així com per promoure el desenvolupament social i educatiu en el seu context familiar, escolar i social." Així mateix, va afegir que el conveni representa una mostra del compromís de l'entitat amb la comarca del Ripollès.

Núria Mas, per la seva banda, va expressar la satisfacció de l'Ajuntament de Camprodon per aquesta aportació de l'Obra Social. Va qualificar el projecte d'"important per la cohesió social i la igualtat d'oportunitats dins l'escola i el nostre poble."