VÍDEO Inés Arrimadas: «Estan recollint firmes per fer-me persona non grata al poble del meu marit»

La líder de Ciutadans es queixa de la situació relacionada amb Ripoll a La Sexta Noche

Inés Arrimadas i Eduardo Inda a la Sexta Noche
Inés Arrimadas i Eduardo Inda a la Sexta Noche | La Sexta
Redacció
17 d'octubre del 2017


Inés Arrimadas va assegurar al programa La Sexta Noche que hi ha "milions de catalans patint" i que "tenen conflictes laborals i familiars" a causa de la situació política actual. Preguntada per Eduardo Inda sobre si ella havia viscut en primera persona alguna d'aquestes situacions, Arrimadas va respondre que molts amics seus li van deixar de parlar quan es va presentar per Ciutadans i va destacar la recollida de firmes que es troba a la plataforma Change.org per fer-la persona "non grata" a Ripoll, i que compta amb més de 2.700 firmants.

"Estan recollint firmes per fer-me persona non grata al poble del meu marit", es va queixar la líder de Ciutadans a Catalunya, "al que també és el poble de la meva família política." Amb aquest exemple, Arrimadas va voler denunciar "fractura social" a Catalunya.

"El que passa és que els nacionalistes sempre són molt bons en la propaganda i en la retòrica, i intentaran fer veure que ells són els bons i que es el malvat estat de dret el que vol imposar-los alguna cosa" va argumentar al programa de La Sexta.