Una trobada vol apropar productors, restauradors i allotjaments turístics del Ripollès

El pròxim 24 d'octubre l'Agència de Desenvolupament del Ripollès organitza una jornada de "networking"

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:14h
L'Agència de Desenvolupament del Ripollès, juntament amb l'Associació Producte del Ripollès, organitza el pròxim 24 d'octubre un espai de networking entre productors, restauradors i allotjaments turístics locals. La trobada es farà a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès, de cinc a set de la tarda, i pretén "que puguin sorgir noves aliances entre els diferents sectors."

La jornada, que porta per títol "Coneixem-nos!", consistirà en la realització de breus reunions entre productors, restauradors i responsables de tot tipus d'allotjaments -turisme rural, càmpings o hotels- per permetre que es coneguin les principals característiques de les empreses i per poder explorar possibilitats d'establir acords comercials o altres col·laboracions.

Segons s'explica des de l'Agència de Desenvolupament, els productors i elaboradors disposaran d'un espai fix en una taula, en el qual podran fer una petita exposició dels seus productes i deixar-los tastar. L'hora de finalització de la jornada és aproximada, i s'acabarà adaptant en funció del nombre d'empreses participants.