Tres dies de dol a Molló per la mort de quatre joves en un accident

El tot terreny en el que viatjaven ha bolcat en una pista forestal entre Espinavell i Setcases

Estat en què ha quedat el vehicle
Estat en què ha quedat el vehicle | ACN
Redacció
14 d'octubre del 2017
Actualitzat el 16 d'octubre a les 11:21h
Quatre persones, dos nois i dues noies d'uns 30 anys, han perdut la vida en un accident que ha tingut lloc a la pista de muntanya que connecta les poblacions d'Espinavell i Setcases. L'incident va tenir lloc aquest divendres al vespre al terme municipal Molló, a la vall de Camprodon, situada al Ripollès, però els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís al voltant de les 07.22 h. d'aquest matí. La hipòtesis més probable és que el vehicle es precipités per un marge de 100 metres i anés a parar a la continuació de la pista forestal.

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit l'avís del sinistre s'ha donat aquest matí a les 07:22h, al punt quilomètric 0,5 de la GIV-5225. Es tracta d'una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases (Ripollès). L'accident ha passat a la matinada però, al ser una zona allunyada del nucli urbà, els veïns no han trobat el cotxe fins primera hora del matí.

Els Mossos d'Esquadra han desplaçat nou dotacions fins la zona de l'accident. També s'han activat cinc vehicles dels Bombers que han hagut de tallar el sostre per poder treure els cossos de les víctimes que han quedat atrapades entre la ferralla. El SEM ha enviat tres ambulàncies a la zona, però no s'ha pogut fer res per la vida dels quatre joves.

El punt on s'ha trobat el cotxe està a uns tres quilòmetres del nucli urbà d'Espinavell, i és una pista forestal en bon estat, que sol ser freqüentada per boletaires i excursionistes.

L'Ajuntament de Molló ha manifestat el seu condol a les famílies i amistats de les víctimes, i ha decretat tres dies de dol al municipi mitjançant el següent comunicat:
 
Comunicat de l'Ajuntament de Molló
L’Ajuntament de Molló, davant el tràgic accident que s’ha conegut avui al matí, 14 d’octubre de 2017, ha decidit:

. Manifestar la més profunda tristesa de tota la Corporació i veïnat del municipi, així com donar el seu condol a les famílies i amistats de les 4 víctimes d’accident que ha tingut lloc, entre el 13 i el 14 d’octubre de 2017, a la pista forestal d’Espinavell a Setcases, al terme municipal de Molló.

2. Declarar el 14, 15 i 16 d’octubre com a dies de dol al municipi de Molló.

3. Ordenar que les banderes de l’edifici de la Casa de la Vila onegin a mig pal en senyal de tristesa i record a les víctimes.

4. Traslladar el seu més sincer condol a tots els familiars i amics de les víctimes, i en especial a la família veïna d’Espinavell que hi ha perdut un ésser molt estimat.

Molló, 14 d’octubre de 2017

Matinada negra a les carreteres catalanes

El de Molló no ha estat l'únic accident mortal aquest dissabte. El conductor d'una motocicleta ha mort aquesta matinada després de patir un accident a la C-37 a Santa Maria de Miralles (Anoia). Segons ha informat el Servei Català del Trànsit els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les onze de la nit que una motocicleta ha sortit de la via al punt quilomètric 52. El conductor i únic ocupant de la moto ha resultat ferit crític i l'han traslladat a l'hospital d'Igualada, on posteriorment ha mort.