Camprodon aposta per promocionar els ajuts Leader

Es difón en una xerrada a l'Ajuntament com obtenir aquestes subvencions

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:51h
El dimarts 10 d'octubre l'Ajuntament de Camprodon va acollir una xerrada d'Àngels Guiteras, de l'Associació Leader Ripollès Bisaura, sobre els ajuts Leader per a emprenedors i empreses. Es tracta de subvencions en inversions d'obra civil, instal·lacions i equipaments de més de 12.000 euros per la creació, ampliació o millora d'empreses que generin activitat econòmica i ocupació.

Estan dirigits bàsicament a autònoms, microempreses, pimes, cooperatives i associacions i fundacions sense ànim de lucre. Per als projectes productius en el Ripollès, la Vall del Ges (exclòs Torelló), Orís i el Bisaura, aquestes subvencions poden finançar entre un 22,5% i un 40% de la inversió elegible.

Per als projectes productius en el Ripollès, la Vall del Ges (exclòs Torelló), Orís i el Bisaura, aquestes subvencions poden finançar entre un 22,5% i un 40% de la inversió elegible. L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura també és responsable de Cowocatrural, un projecte de creació i dinamització d'espais de coworking al Ripollès. L’entitat es troba en aquests moments en fase de cerca de possibles perfils que puguin estar interessats a formar part d’aquests espais i alhora ha iniciat contactes amb ajuntaments com el de Camprodon per a la creació d’aquests.