Els bolets, protagonistes aquest divendres a Ribes de Freser

S'hi celebra la 28ª Festa del Bolet

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:23h
Aquest divendres 13 d'octubre se celebra la 28ª edició de la Festa del Bolet a Ribes de Freser, que consisteix en una mostra artesana i activitats relacionades amb la temàtica boletaire. En l'edició d'enguany, s'organitza una sortida al bosc amb un esmorzar popular a les nou del matí.

Posteriorment, d'onze del matí a dues del migdia, hi haurà el "Planetàrium", una atracció mai vista al Ripollès i que està dirigida a tots els públics i relacionada amb el medi ambient. A les dotze del migdia també es durà a terme l'exposició de bolets que s'hagin recollit durant la sortida al bosc, que es farà a la plaça. 

A la tarda, a dos quarts de sis, es realitzarà una conferència del micòleg Enric Gràcies sobre "el canvi climàtic i el medi", a la sala d'exposicions del Casal de Cultura. Un cop finalitzada, es convidarà a tothom a una xocolatada a la plaça dels Caçadors a càrrec de l'associació de dones. 

Els restaurants de la vall de Ribes també participaran de l'esdeveniment oferint una cuina de tardor especial durant aquests dies. L'escola Verge de Núria serà l'encarregada d'engalanar els carrers de la població entorn de l'activitat firal.
 

Cartell de la 28a Festa del Bolet a Ribes de Freser. Foto: Aj. Ribes de Freser