La Fira de Santa Teresa omple Ripoll de bestiar oví aquest diumenge

Se celebra al passeig del Mestre Guich i a la plaça Escorxador

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:10h
Una edició passada de la Fira de Santa Teresa de Ripoll
Una edició passada de la Fira de Santa Teresa de Ripoll | Arnau Urgell
La Fira de Santa Teresa i Fira Catalana de l'Ovella arriba un any més a Ripoll aquest diumenge. La cita tradicional del 15 d'octubre se celebrarà amb mostres de bestiar oví al passeig del Mestre Guich i a la plaça Escorxador, des de les 9.30 hores del matí i fins a les 14 h del migdia. Els animals seran de raça ripollesa i d'altres races autòctones de Catalunya.

Durant el matí, es farà el concurs de bestiar, amb premis al millor marrà, al millor lot d'ovelles, de xaies i al millor animal de tota la Fira. Hi haurà també un esmorzar amb productes derivats del xai, a partir de les 11.30 h es durà a terme un espectacle itinerant, "Transhumància", de la companyia Xip Xap. 

Paral·lelament, al centre cívic i cultural Eudald Graells es presentarà el llibre "Camins de memòria. La ruta transhumant del pastor Josep Trilla", de Carles Masoliver Pagès. A continuació, s'hi farà el repartiment de premis del concurs i també obsequis als participants de la Fira.

Durant tot el dia, la mostra de bestiar anirà acompanyada de parades d'artesania i d'un mercat tradicional al centre de la vila. A partir de les 16.30 h, a la plaça de Sant Eudald també hi haurà animació infantil.
 

Cartell de la Fira de Santa Teresa del 2017. Foto: Twitter