Un equip de la Fundació MAP participa a l'Oncotrail

Es tracta d'una cursa de 100 km que s'ha celebrat durant el cap de setmana a Palafrugell

L'equip de la Fundació MAP participant a l'Oncotrail 2017 a Palafrugell
L'equip de la Fundació MAP participant a l'Oncotrail 2017 a Palafrugell | Fundació MAP
Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 8:56h
Aquest cap de setmana, entre el 7 i el 8 d'octubre, un equip de la Fundació MAP ha participat a l'Oncotrail 2017, que ha tingut lloc a Palafrugell. Després de dos anys participant a l'Oxfam Intermon Trailwalker, enguany es va decidir canviar de prova continuant amb l'objectiu de "col·laborar amb una causa". L'Oncotrail és una cursa per equips, de 100 quilòmetres, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell, que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

La inscripció solidària de cada equip té un cost de 1.000 euros. Per fer front a la inscripció, l'equip del MAP ha realitzat una sèrie d'accions per recollir els diners, com guardioles solidàries, caminada popular, esmorzar i sopar solidari o "lluminetes". Aquest any, l'Oncotrail va batre el rècord d'inscrits amb 1.600 corredors repartits en 198 equips.

El lema del conjunt de la Fundació MAP era "Que res t'aturi", i va estar format per vuit persones: Marta Freixedas, Marta Colomer, Pere Soy, Yolanda Mesas, Victòria Mora, Mireia Picas, Anna Tubau i Nani Mora, que comptaran amb un equip de suport. Van realitzar un recorregut circular que va començar i acabar a Palafrugell i el van completar en 22 hores i 42 minuts. "Repte aconseguit", publicaven a Twitter.