El Campdevànol es va emportar el derbi contra el Ripoll (3-0)

És la primera victòria de la temporada pels de Florido

Un instant del derbi d'aquest cap de setmana passat
Un instant del derbi d'aquest cap de setmana passat | Xevi Pujol
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:58h
El cap de setmana del referèndum va tenir una altra cita destacada a la comarca del Ripollès. Es tracta del derbi de futbol entre la Unió Esportiva Campdevànol i el Club Futbol Ripoll, corresponent a la jornada cinc del grup 17 la Tercera Catalana. El matx es va disputar dissabte a les cinc de la tarda i va tenir com a vencedor l'equip local, que suma la primera victòria i els primers punts de la temporada. El Ripoll, per la seva banda, encara no ha guanyat tot i que ha aconseguit dos empats en aquesta nova categoria, després de pujar de la Quarta Catalana la temporada passada.

L'afició del Campdevànol durant el derbi. Foto: Xevi Pujol

El partit va començar aparentment igualat, però durant la primera part va ser el Campdevànol el que va arribar més a l'àrea, amb diverses ocasions. Aquestes, es van veure materialitzades amb el primer gol de l'equip de Jordi Florido, que va ser d'Omar al minut 42, just abans del descans.

L'àrbitre ensenya una targeta groga a Marc Sánchez (UE Campdevànol). Foto: Xevi Pujol

Durant la segona part, semblava que el Ripoll podia buscar la reacció amb alguna arribada a l'àrea de Sellas, però de seguida Serrador, que havia entrat a la mitja part, va fer el 2-0 pels locals al minut 54 de joc. Des d'aquí fins al final del partit, domini del Campdevànol, que no va veure perillar el resultat en excés en cap moment. Per acabar d'arrodonir la victòria, Ponzano va fer el 3-0 amb una vaselina, a un minut pel final.

Amb aquesta victòria, els campdevanolencs són catorzens amb 3 punts, mentre que el Ripoll se situa penúltim amb només 2 punts. Al camp de futbol de Campdevànol hi va haver un bon ambient i una bona assistència de gent que van poder gaudir d'un derbi comarcal.

Una falta executada pel CF Ripoll. Foto: Xevi Pujol